Onze filosofie - Advies en ondersteuning!

Wij, een team van specialisten - vaak wetenschappers of ingenieurs - zijn volledig toegewijd en gepassioneerd in het beantwoorden van alle vragen over de toepassing en het gebruik van onze producten. Of u nu technische of wetenschappelijke vragen hebt over extracorporale bloedzuivering, wij zijn uw eerste aanspreekpunt. Onze jarenlange medewerkers garanderen u betrouwbaarheid en continuïteit in onze samenwerking.

Leven behouden is wat ons drijft - al meer dan 45 jaar. Samen met onze Japanse partner Asahi Kasei Medical bieden we apparaattechnologie, filters, adsorbers en andere medische producten van eersteklas kwaliteit voor Duitstalig Europa. Het door ons ontwikkelde en in Duitsland geproduceerde Octo Nova therapieapparaat en de nieuwe Japanse apparaattechnologie Plasauto SIGMA bieden variatie en techniek op het hoogste niveau.

Als middelgroot Duits bedrijf zijn we flexibel en snel. Hierdoor kunnen we onze klanten, artsen en hun patiënten ondersteunen en verzorgen - zelfs bij acute incidenten. Door nauw samen te werken met onze tevreden klanten zijn we uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders op het gespecialiseerde gebied van extracorporale bloedzuivering. Daar zijn we trots op. Tegelijkertijd betekent het dat we voortdurend werken aan de ontwikkeling van nieuwe therapieën en behandelingsmogelijkheden.

Onze missieverklaring

We laten ons leiden door onze missie, visie en waarden. In ons team en in onze dagelijkse omgang met collega's en medewerkers, partners en klanten.
Onze missie

Onze missie

DIAMED is uw competente medisch-technische partner voor therapeutische aferese en intensive care geneeskunde. Als middelgrote expert voor interdisciplinaire therapieën en patiëntgerichte oplossingen adviseren en ondersteunen wij artsen en klinieken bij het gebruik van onze systemen voor acute en chronische behandelingen. We zijn er voor onze partners met passie en begrip. We zijn loyaal, eerlijk, menselijk en betrouwbaar.

We geven iets speciaals en bereiken daardoor meer. Persoonlijk en samen.

Onze visie

Leven behouden is wat ons drijft.

We zijn nieuwsgierig, we inspireren, we adviseren. Altijd met het doel om nieuwe therapieën en oplossingen te ontwikkelen die levens redden en de kwaliteit van leven verbeteren.

Onze visie

Onze waarden

Persoonlijk

Als familiebedrijf hechten we bijzonder veel belang aan een persoonlijke, coöperatieve relatie met en voor elkaar - zowel binnen ons team als in onze dialoog met artsen, patiënten en partners.

Binding

We houden ons aan ons woord en nemen verantwoordelijkheid voor onze daden. Onze samenwerking met klanten en partners wordt gekenmerkt door continuïteit en betrouwbaarheid. Onze bedrijfsbeslissingen zijn gericht op de lange termijn.

Met de hoogste kwaliteit

Onze medewerkers zijn ervaren en gespecialiseerd in hun vakgebied. We bieden medische professionals te allen tijde professionele ondersteuning bij het gebruik van onze eersteklas apparaattechnologie en medische producten om het leven van patiënten te behouden en te verbeteren.